Diefstal uit container

28 mei 2003

PAPENDRECHT - Zeven jongens uit Papendrecht zijn aangehouden voor diefstal.

Op dinsdagavond 27 mei 2003 kwam de melding dat een groep een container openbrak op een bouwterrein aan de Van Maerlantstraat in Papendrecht. Een getuige vertelde dat de groep op het Westeind liep in de richting van het winkelcentrum.

De politie stelde een onderzoek in en hield vijf jongens aan en kort hierop nog twee. De verdachten zijn 16 en 17 jaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.