Aanrijding auto en fietser

27 mei 2003

PAPENDRECHT - Op dinsdag 27 mei heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser.

Een 49-jarige automobilist uit Delft reed over de Ketelweg en verleende op het kruispunt met de Rosmolenweg geen voorrang aan een 71-jarige fietser uit Papendrecht. Het stuur van de fiets sloeg dubbel waardoor de man het stuur in zijn buik kreeg. Vervolgens kwam de man ten val.

De fietser is per ambulance naar het Dordtwijck ziekenhuis gebracht. De man heeft enkele schaafwonden aan zijn arm opgelopen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.