Aanrijding tussen twee bromfietsen

27 mei 2003

PAPENDRECHT - Op dinsdagavond, 27 mei 2003, omstreeks 21.00 uur, vond op het fietspad van de N3 een aanrijding plaats tussen twee bromfietsen. Daarbij raakte een 45-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland gewond.

Ze werd per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis te Dordrecht. Zij liep een zeer been en een gescheurde lever op. De vrouw reed over het fietspad komende vanuit Dordrecht. Ter hoogte van het tunneltje kwam van rechts een bromfiets, bestuurd door een onbekende man, die haar geen voorrang verleende. Een aanrijding volgde. De vrouw viel op de grond. De man van de bromfiets riep dat hij hulp ging halen, doch deze man is niet meer teruggekomen.

De politie onderzoekt de aanrijding en is op zoek naar de onbekende bromfietser. Hij of andere getuigen wordt verzocht te bellen met de politie, op 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.