Aanhouding wegens winkeldiefstal

24 mei 2003

PAPENDRECHT - Op zaterdagmiddag, 24 mei 2003, omstreeks 15.20 uur, is in een winkel aan de Veerweg een 30-jarige man uit Heerenveen aangehouden wegens winkeldiefstal.

De man stal vanaf een kledingrek voor de winkel een broek met een waarde van 116 euro mee. Hij werd door getuigen staande gehouden en overgedragen aan politieagenten. De broek had de verdachte verstopt in een kliko.

Politieagenten namen de verdachte mee naar het bureau. Hij ontkende de diefstal. De agenten dachten hier anders over en gaven hem een dagvaarding mee naar huis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.