Keukenbrandje geblust

23 mei 2003

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond, 23 mei 2003, omstreeks 18.25 uur, ontstond een keukenbrandje in een woning aan de Trasmolen.

De bewoonster had een pan vet op de kookplaat gezet. Doordat er weinig vet in de pan zat en de plaat op een hoog vermogen stond, sloeg de vlam in de pan. Daardoor raakte de afzuiginstallatie in brand.

De buurman bluste de brand. De uitgerukte brandweer hoefde niet te blussen en kon zich beperken door een controle uit te voeren. De bewoners konden ongedeerd de woning verlaten. Er ontstond rook- en roetschade door de gehele woning.

De stichting Salvage van de verzekeringsmaatschappijen verleende hulp aan de bewoners.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.