Vrouw met paraplu geslagen

23 mei 2003

PAPENDRECHT - Een 30-jarige vrouw uit Papendrecht is met een paraplu geslagen. Dit gebeurde op vrijdagavond, 23 mei 2003, omstreeks 22.20 uur in de Gerrit van Dalenstraat.

Een vijftal jongeren stond voor de portiekdeur en leunde telkens tegen haar deurbel aan. Toen zij de deur opentrok viel één van de jongens bijna naar binnen en gaf hij daarop de vrouw een klap met een paraplu. Toen de vrouw de paraplu vastpakte kwam het touwtje van de paraplu om haar nek te zitten waarop de jongen haar naar buiten trok. Daar kreeg zij nog een aantal klappen van een andere jongen tegen haar hoofd. Ze liep daarbij een zwelling op aan haar voorhoofd en een zere mond op. Daarna maakten de jongeren zich uit de voeten.

Ondanks een zoekactie door agenten werden ze niet meer aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.