De infowinkel helpt zoeken

21 mei 2003

PAPENDRECHT - Zoekt u een thuishulp of bent u juist op zoek naar iemand met een pgb die uw hulp kan gebruiken? Of hebt u iets in de aanbieding voor iemand anders met een handicap? Kijk dan eens in de Infowinkel op de Meent in Papendrecht. Een paar prikborden met 'gezocht' en 'aangeboden' geven u de kans uw wensen duidelijk te maken. In de Infowinkel komen geregeld mensen langs en met elkaar kennen de medewerkers van de Infowinkel veel mensen, wat kan helpen om te vinden wat u zoekt.

U kunt ook telefonisch doorgeven wat u zoekt of wat u aanbiedt voor mensen met een handicap of chronische ziekte. Het telefoonnummer van de Infowinkel is 642 94 31.

De openingstijden zijn: dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur, op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur. Op dinsdag is er van 11:00 - 14:00 uur spreekuur voor mensen die vragen hebben over het persoonsgebonden budget (pgb). Tijdens dat spreekuur is mevrouw Nel van Roon aanwezig van het RPCP om uw vragen te beantwoorden.

De Infowinkel wordt verder bemenst door een tiental enthousiaste vrijwilligers, die u graag helpen zoeken naar antwoorden op uw vragen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.