Fietsen vernield en op rijbaan gegooid

21 mei 2003

PAPENDRECHT - Twee mannen van 18 jaar uit Nieuw-Lekkerland en van 22 jaar uit Papendrecht zijn op 21 mei op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden.

Ze worden ervan verdacht een aantal fietsen bij het busstation te hebben vernield en op de rijbaan te hebben gegooid. Een auto kon de fiets niet meer ontwijken en reed er overheen. Toen agenten ter plaatse waren en de mannen ondervroegen, gaven ze direct toe de feiten te hebben gepleegd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.