Goede prestaties Olympia in finale

19 mei 2003

PAPENDRECHT - De instappers van Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht zijn afgelopen zaterdag in de finale van het Rayon Turn Toernooi op een goede tweede plaats geëindigd. De Papendrechtse instappers wisten daarbij de meisjes van WIK Groot Ammers achter zich te houden.

De meisjes van het jeugd B team werden zesde; vlak achter de jeugdturnsters van OKK Ridderkerk. De Papendrechtse jeugdturnsters wisten met 164.97 punten ook een goed resultaat neer te zetten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.