PKC in kruisfinales

19 mei 2003

PAPENDRECHT - De Papendrechtse korfbalploeg PKC/Café Bar heeft afgelopen weekend met 23-21 gewonnen van Blauw Wit. PKC ging goed van start, maar bij een 5-3 voorsprong zakte de ploeg weg. Vanaf 10-10 werd er dan ook om en om gescoord. Bij een stand van 19-19 had PKC de meeste wil om te winnen in een wedstrijd, die er eigenlijk helemaal niet meer toe deed. De Papendrechters wonnen uiteindelijk met 23-21.

PKC neemt op zaterdag 24 mei op twee niveaus deel aan de kruisfinales. Het A1 team van Papendrecht strijdt om 15.30 uur tegen Dalto/Human Network A1 voor een plaats in de veldfinale Junioren in Bennekom. Andere kruisfinalisten zijn Groen Geel A1 en Unitas A1. In de avond strijden de senioren van PKC tegen de senioren van Dalto voor een plaats in de veldfinale. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur. Andere kruisfinalisten zijn Vada/Rentokil en Fortuna.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.