Excelsior boekt muzikaal succes

19 mei 2003
Excelsior boekt muzikaal succes

PAPENDRECHT - Muziekvereniging ‘Excelsior’ Papendrecht heeft afgelopen zaterdag met ‘Le Spectacle Musical’ een muzikale prestatie neergezet in het uitverkochte theater De Willem. 

De majorettes voerden de toeschouwers tijdens een wervelende openingsshow, die startte op een druk perron, met de trein richting Frankrijk. Tijdens de treinreis wisselden majorettes en de 11-koppige drumband elkaar op aanwijzingen van de conducteur perfect af. Daarna gaven het Sms-Orkest en het Klein Orkest goede optredens in De Willem. Als afsluiting voor de pauze nam een deel van de drumband het publiek mee naar een gezellig Frans terrasje. Na de pauze kwamen bij het fanfareorkest allerlei muziekstijlen in sneltreinvaart aan bod.

Met ‘Je chante’ als toegift en als klap op de vuurpijl nog een gedeelte uit ‘Orpheus’, compleet met Cancandanseressen, werd het muzikaal geslaagde lenteconcert van ‘Excelsior’ afgesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.