Agente geslagen door dronken autobestuurder

18 mei 2003

PAPENDRECHT - Een 36-jarige autobestuurder uit Papendrecht heeft een agente geslagen. 

Politiemensen gingen op zondagmorgen 18 mei 2003 rond 01.25 uur naar een aanrijding op de Bosch in Papendrecht. Daar was de verdachte met zijn voertuig gebotst tegen een geparkeerde auto. Nadat zijn wagen niet startte stapte de man uit. Omdat de 36-jarige te     veel alcohol op had wilden agenten hem aanhouden. De automobilist liep weg waarna de agenten hem vastpakten.

Op dat moment sloeg de verdachte de agente. Zijn aanhouding volgde.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.