Activiteitenplan buurtcomité Stellingmolen

16 mei 2003

PAPENDRECHT - Mevrouw M. Mussert, voorzitter van het buurtcomité Stellingmolen, overhandigt dinsdag 27 mei om 20.00 uur het activiteitenplan 2003 van het buurtcomité Stellingmolen aan de heer A. Vogel, wethouder wijkgericht werken. De buurtavond vindt plaats in De Spil (Stellingmolen 184).

In het actieplan zijn de activiteiten opgenomen die het buurtcomité in 2003 voornemens is uit te voeren. Samen met partners als politie, Westwaard Wonen en de gemeente, wordt gewerkt aan de leefbaarheid en veiligheid in de Stellingmolen. Het activiteitenplan is een werkplan dat gedurende het jaar wordt bijgesteld. Op allerlei terreinen - zoals de verbetering van straten en wegen, het groen, de huisvuilinzameling, de aanpak van overlast en verkeersveiligheid - worden afspraken gemaakt over de aanpak.

Bewoners van de Stellingmolen zijn van harte uitgenodigd deze avond aanwezig te zijn. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Na de overhandiging om 20.00 uur kunnen bewoners met elkaar en met genodigden van politie en gemeente, onder het genot van een hapje van gedachten wisselen over de leefbaarheid en veiligheid in de Stellingmolen.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.