Vermist kind gevonden

13 mei 2003

PAPENDRECHT - Ouders van een 6-jarige jongetje deden 13 mei omstreeks 20.00 uur aangifte van vermissing van het jongetje. Ouders en familieleden pleegden al eerder een zoekslag om het jongetje terug te vinden, maar vergeefs.

Politie Zuid-Holland-Zuid waren al gestart met het zoeken naar het jongetje en hadden al een helikopter aangevraagd om het jongetje op te sporen. Het jongetje werd echter tegen 21.00 uur teruggevonden.

Hij was gaan spelen bij een vriendje. De vader van het vriendje was aanwezig maar in slaap gevallen. Hij werd tegen 21.00 uur wakker en zag dat het jongetje er nog was. Hij stuurde de jongen naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.