Eerste Jeugdkerk goed bezocht

12 mei 2003
Eerste Jeugdkerk goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zondag 11 mei werd de eerste Jeugdkerk gehouden in De Lage Waard aan de Burgemeester Keijzerweg 5. Op deze maandelijkse jongerenbijeenkomst voor jongeren van 15 jaar en ouder kwamen zo'n 150 tot 200 jongeren uit Papendrecht en omgeving, waarbij het programma was gericht op jongeren en aangesloten op hun belevingswereld.

In de samenkomst werden onder andere opwekkingsliederen gezongen onder leiding van gospelband Re-Direct uit Hardinxveld-Giessendam en de teksten werden geprojecteerd op een scherm. Ook was er een rapper, een mime-speelster en een dansgroep.

Na afloop kon er een enquête worden ingevuld, zodat de organisatie voor de volgende Jeugdkerk een programma kan maken dat nog beter is gericht op de wensen van de jongeren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.