Inbraak kringloopwinkel

09 mei 2003

PAPENDRECHT - In de nacht van donderdag 8 mei op vrijdag 9 mei 2003 is ingebroken in de kringloopwinkel aan het Westeind.

Toen het openbreken van de voordeur niet lukte, werd een ruit vernield om zo binnen te komen. Nadat binnen nog een deur werd vernield, werd een aanzienlijk geldbedrag van enige honderden euro's gestolen.

De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.