Aanhouding i.v.m. vernieling bushokje

06 mei 2003

PAPENDRECHT - Een 39-jarige man uit Papendrecht is op 6 mei op zijn woonadres aan de Boegspriet aangehouden.

Hij zou kort daarvoor in Rotterdam een bushokje omver hebben gereden en vervolgens zijn doorgereden. De man bleek in zijn beschadigde auto naar huis te zijn gegaan. Op het bureau mocht de man meteen blazen waaruit bleek dat hij teveel had gedronken.

De verdachte is overgedragen aan de politie Rotterdam-Rijnmond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.