Weekendafsluitingen A15 in mei

02 mei 2003

PAPENDRECHT - Vanwege onderhoudswerkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de A15 tussen de Noordtunnel bij Alblasserdam en knooppunt Gorinchem, is de A15 in de weekenden van vrijdag 2 mei 21.00 uur tot maandag 5 mei 5.00 uur en van vrijdag 9 mei tot maandag 12 mei afgesloten voor alle verkeer.

In de twee weekenden erna - vrijdag 16 mei tot maandag 19 mei en vrijdag 23 mei tot maandag 26 mei - is de A15 richting Rotterdam volledig afgesloten tussen de N3 ter hoogte van Papendrecht en de Noordtunnel bij Alblasserdam.

Rijkswaterstaat leidt het verkeer tijdens de afsluitingen om, waardoor enige verkeershinder optreedt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.