Aanhouding wegens voorbereiding hennepkwekerij

01 mei 2003

PAPENDRECHT - Een 23-jarige man uit Dordrecht is op 1 mei aan de Jacques Perkstraat aangehouden wegens diefstal van elektriciteit. De politie trad de woning waar de man verbleef binnen, omdat zij aanwijzingen had dat er op de locatie een hennepkwekerij zou bevinden.

Ter plaatse troffen agenten geen kwekerij aan, maar er bleken in de woning wel alle voorbereidingen voor het inrichten van een kwekerij te zijn getroffen, waaronder het illegaal aftappen van stroom uit de elektriciteitskast. Op de zolder werden diverse kwekerijgoederen aangetroffen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.