Olympia naar finale Rayon Turn Toernooi

28 april 2003

PAPENDRECHT - De jeugdturnsters van Olympia hebben zich zaterdag geplaatst voor de finale van het Rayon Turn Toernooi door met 177.00 tegen 169.20 te winnen van gymnastiekvereniging Schelluinen.

De jeugdturnsters van de Papendrechtse gymnastiekvereniging eindigde in de poule achter GVM Meerkerk. De tweede plaats geeft recht op de finale die op zaterdag 17 mei in Meerkerk wordt gehouden.

In de individuele uitslag eindigden alle Olympia-turnsters boven in het klassement. Aline van der Want werd eerste met 36.45, Bianca Kortman werd tweede met 35.70 en Chantal de Koning werd derde met 35.25. De vierde plaats was voor Gerrianne van Kleef met 35.15.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.