Volleybalvereniging Flits 40 jaar

28 april 2003

PAPENDRECHT - Volleybalvereniging Flits bestaat 40 jaar. Dit wordt groots gevierd op 10 mei. Op deze dag wordt er bij de Vinkenwaard een survivalprogramma georganiseerd dat zowel voor de jeugd als voor volwassenen geschikt is.

En of dit nog niet genoeg is zal de dag voor de jeugd worden afgesloten met een disco. Voor de volwassenen wordt een spetterend feest georganiseerd. Het feest vindt plaats vanaf 19.00u in de hal van Schietvereniging 'de Vrijheid' in de Oostpolder. Voor het avondfeest zijn ook alle oud-leden van Flits welkom. Als u, als oud-lid, wilt komen laat het dan even weten. U kunt hiervoor contact opnemen met Martijn Berendsen (embeer3@hotmail.com) of Marcel Rijkens (rijkens.marcel@kpmg.nl).

Het meisjes B-team van Flits heeft afgelopen weekend met 3-2 gewonnen van hun ouders, die hen hadden uitgedaagd voor een volleybalwedstrijd. De ouders wilden laten zien dat zij ook wel kunnen volleyballen. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij de eerste twee sets naar de meisjes gingen. De ouders kwamen echter terug in de wedstrijd en wonnen de volgende twee sets. Zodoende moest er een vijfde, beslissende set worden gespeeld. Deze werd gewonnen door de meisjes, die zich goed hadden hersteld. Zij wonnen dus met 3-2 van hun ouders, die volgend jaar revanche willen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.