Mutsaars haalt voor de tweede goud

28 april 2003

Epe/PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdagavond heeft Alex Mutsaars van AV Passaat , in Epe op het NK 10000m op de baan wederom een gouden medaille behaald.

De te lopen 25 ronden op de atletiekbaan van het organiserende AV Cialfo, waren ondanks de prachtige locatie midden in de bossen op de veluwe zeer zwaar te noemen. De hoge temperatuur en hoge luchtvochtigheid waren verre van ideaal voor een snelle race.

De winnende tijd van mutsaars 32.24 was des te opmerkelijker, gezien het feit dat hij bijna de gehele race op twee ronde na, alleen op kop heeft moeten lopen. De twee andere medaillewinnaars liepen respectievelijk 32.45 en 32.47.

Een hattrick is het doel. Op 31 mei en 1 juni worden de baankampioenschappen in Vught gehouden, waar Mutsaars zal trachten op de 1500m en/of 5000m wederom een gouden medaille te halen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.