Prijswinnaars wedstrijden Boomplantdag bekend

25 april 2003
Prijswinnaars wedstrijden Boomplantdag bekend

PAPENDRECHT - In het Vondelpark werd woensdag 26 maart de Nationale Boomplantdag gehouden. Het thema was 'Bomen in de Kunst'. Wethouder Frank de Jong plantte met hulp van enkele leerlingen van de Prinses Beatrixschool een blauwe ceder.

Inmiddels zijn de prijswinnaars van de aan de Boomfeestdag verbonden wedstrijden bekend. De kinderen konden een tekening of gedicht inleveren. De inzendingen waren gedurende een maand in de hal van het gemeentehuis te zien.

De winnaars:
Tekening, 1-ste prijs Naomi Koopman, 2-de prijs Jolyn Eilbracht.
Tekst, 1-ste prijs Saskia van Engen, 2-de prijs Marta Stephanian.
Gedicht, 1-ste prijs Joni Eilbracht, 2-de prijs Margriet van den Heuvel.

De prijzen werden woensdag 23 april op de Beatrixschool overhandigd door dhr. Harm Visser (medewerker 'Groen en water' bij de gemeente).

De prijswinnaars zijn (op Naomi Koopman na) vóór hun tekeningen en gedichten te zien op bijgevoegde foto (foto: Bert Schaeffer).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.