Raadsbesluit referendummotie Theater

25 april 2003

PAPENDRECHT - De fractievoorzitters hebben zich beraden over de invulling van de referendummotie Theater en zijn tot een voorstel gekomen. Dit voorstel houdt in dat er meerdere varianten, inclusief meerdere locaties voor het theater ontwikkeld zullen worden via een interactief beleidsproces met alle belanghebbende partijen en maatschappelijke organisaties.

Omdat het raadsbesluit van 19 december 2002 in principe tot een van de mogelijke varianten kan behoren, zal dit besluit vooralsnog niet worden uitgevoerd. Het voorstel van de fractievoorzitters zal aan de raad worden voorgelegd in zijn vergadering van 28 mei 2003.

Het streven is dat de ontwikkelde varianten omstreeks maart/april 2004 aan de raad worden voorgelegd. De raad spreekt zich dan uit voor een voorkeursvariant, waarbij de mogelijkheid wordt geboden een referendum te houden.

Gedurende de periode dat de varianten, inclusief de locaties worden ontwikkeld, wordt de beslissing op het referendumverzoek van de referendumgroep aangehouden.

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft hier met instemming van kennisgenomen en zal de gevraagde besluitvorming voorbereiden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.