Aanhouding wegens bezit cocaïne

25 april 2003

PAPENDRECHT - Twee inzittenden van een auto zijn aangehouden. Ze reden op vrijdagmorgen 25 april 2003 omstreeks 03.10 uur door Papendrecht en de agenten controleerden hen bij de J.R. Thorbeckesingel in Papendrecht.

Achter een stoel lagen twaalf pakjes met daarin vermoedelijk gebruikershoeveelheden cocaïne. Na fouillering van de twee kwamen nog eens acht pakjes tevoorschijn. De aangehouden verdachten zijn een 25-jarige man uit Dordrecht en een 21-jarige vrouw uit Papendrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.