Aanhoudingen i.v.m. diefstal bromfiets

25 april 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft nog twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de diefstal van een bromfiets. De aanhoudingen vonden plaats op vrijdagmorgen 25 april 2003. Het gaat om twee jongens van 15 en 16 jaar uit Dordrecht.

De diefstal gebeurde op maandagmorgen 21 april 2003 omstreeks 02.15 uur op de Torenmolen in Papendrecht. Drie verdachten hielden het slachtoffer tegen en namen haar brommer mee. Kort hierop vonden agenten de brommer terug bij het fietspad langs de N3. Ze hielden daar direct een 13-jarige jongen uit Dordrecht aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.