Man aangehouden na aanrijding

25 april 2003

PAPENDRECHT - Een 29-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is op vrijdagavond 25 april door de politie aangehouden. De man had een aanrijding met een andere personenauto gehad aan de Muilwijckstraat.

De man zou achteruit tegen de auto van een 32-jarige vrouw uit Papendrecht zijn gereden. Er was een discussie ontstaan over de oorzaak van de aanrijding tussen beide partijen ontstaan. De gemoederen liepen hierbij hoog op bij de man.

De politie heeft de man laten blazen. Uit de alcoholtest bleek dat de man te veel had gedronken. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.