Pasen op winkelcentrum Westpolder

22 april 2003
Pasen op winkelcentrum Westpolder

PAPENDRECHT - Zaterdag 19 april 2003 kwam ook de paashaas in winkelcentrum Westpolder. Zoals ieder jaar brengt hij op de zaterdag voor Pasen een bezoek aan het winkelend publiek. Vooral de kinderen wisten de paashaas snel te vinden en konden genieten van een lekker schuimpje.

 Op winkelcentrum Westpolder was ook een kraam van de Sionskerk. Men deelde liefst 1200 plantjes uit met daaraan een kaartje met de paasboodschap 'Is uw mandje vol...maar zoekt u toch vulling? Jezus leeft en Hij kent u...Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven!'. Verder stond er een uitnodiging op voor de paasdienst.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.