Demonstraties gymnastiekvereniging Olympia in Westpolder

22 april 2003
Demonstraties gymnastiekvereniging Olympia in Westpolder

Papendrecht – In het Papendrechtse winkelcentrum Westpolder waren afgelopen zaterdag overal de gele jubileumshirts van Olympia Papendrecht te zien.

De hele dag door werden door verschillende groepen demonstraties gegeven ter ere van het 75-jarig jubileum van de Papendrechtse gymnastiekvereniging. De kleuters, selectieturners en meisjes lieten, verspreid over de dag, hun kunsten aan het winkelend publiek zien. Daarnaast werden door de leden van Olympia ook veel loten verkocht. Met de opbrengst van deze loten wordt de clubkas gespekt.

De gymnastiekvereniging is op zaterdag 7 juni weer te vinden in winkelcentrum Westpolder. Dan worden de prijswinnaars bekendgemaakt en kan het publiek weer genieten van de demonstraties van Olympia.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.