Diefstal bromfiets

21 april 2003

PAPENDRECHT - Na de diefstal van een bromfiets heeft de politie een verdachte aangehouden. De diefstal gebeurde op maandagmorgen 21 april 2003 omstreeks 02.15 uur op de Torenmolen in Papendrecht.

Drie verdachten hielden het slachtoffer tegen en een bedreigden de 17-jarige eigenares uit Papendrecht. Het slachtoffer rende weg. De politie stelde een onderzoek in.

Achter de N3 hoorden agenten geluid van een bromfiets. Ze zagen dat op het fietspad een brommer onderuit lag. Twee andere brommers reden snel weg. Een passagier sprong tijdens het rijden van de bromfiets. De politiemensen hielden deze 13-jarige jongen uit Dordrecht aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.