Aanpassingen data ophaal huisvuil

11 april 2003

PAPENDRECHT - Op Goede Vrijdag (18 april) wordt het huisvuil volgens het normale rooster opgehaald. De route van Tweede Paasdag, maandag 21 april, verschuift naar dinsdag 22 april. Woensdag 30 april (Koninginnedag) wordt er geen huisvuil opgehaald, maar komt de vuilniswagen al een dag eerder, namelijk op dinsdag 29 april. De route van maandag 5 mei ten slotte, verschuift naar dinsdag 6 mei.

Op de gemeentewerf kunnen geïnteresseerden in de week van dinsdag 22 april tot en met vrijdag 25 april weer compost halen. Hierbij geldt: op is op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.