Nieuwe voorzitter zwemvereniging De Geul

11 april 2003
Nieuwe voorzitter zwemvereniging De Geul

PAPENDRECHT - Zwemvereniging De Geul uit Papendrecht heeft eindelijk weer een voorzitter. +

Vorig jaar april trad Jaap Bakker af als voorzitter van het hoofdbestuur. Heel jammer, maar wel begrijpelijk na 7 jaar deze functie vol passie bekleed te hebben. Vanaf dat moment zat het bestuur zonder voorzitter, want er was niemand voor deze functie te vinden binnen de club. Tijdelijk heeft Elske Dam, de vice voorzitster, het takenpakket van voorzitter op haar schouders genomen. Maar nu is er dan toch na veel gelobby in de Papendrechtse samenleving een nieuwe voorzitter gevonden en benoemd tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering van 9 april j.l.

Zijn naam is Hans Lubbers. Geen bekende naam in de zwemwereld, maar wel in het Papendrechtse bedrijfsleven en bij de voetbal. Hans Lubbers is namelijk al vele jaren nauw betrokken bij vv Drechtstreek. De 45-jarige ziet vele uitdagingen in zijn nieuwe functie bij de zwemclub. Zijn doel is de vereniging binnen een aantal jaren tot een beter florerende zwemclub te maken. Hij zal zich niet zozeer bezighouden met zwemtechnische zaken, dat zit naar zijn mening wel goed met de huidige trainers aan het roer, maar meer met commercieel bestuurlijke aangelegenheden.

De Geul ziet de laatste tijd het ledenaantal gestaag groeien; met name bij de zwemtak "wedstrijdzwemmen". Maar ook het recreatief en synchroonzwemmen zitten in de lift. Het is daarom zaak, dat de vereniging op professionele wijze geleid gaat worden.

Zwemvereniging De Geul, die dit jaar haar 35-jarig jubileum viert, ziet de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet met haar nieuwe voorzitter, Hans Lubbers.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.