Nieuwe inwoners educatieve heemtuin NVWA

10 april 2003

PAPENDRECHT - In de educatieve heemtuin van de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard (NVWA) hebben zich weer nieuwe inwoners gemeld.

De bunzing heeft haar onderdak gevonden in het zoogdierenverblijf en in de lestuin van de NVWA verblijven momenteel veertien blauwe heikikkers. Eén van de heikikkers werd in het laatste weekend van maart ontdekt door diverse medewerkers van het Streekcentrum. De heikikkers lijken op de bruine kikker maar in de paringstijd kleuren de mannetjes duidelijk blauw.

Belangstellenden die een kijkje willen nemen, kunnen van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur terecht in de heemtuin bij het Streekcentrum aan de Matenaweg 1.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.