De Geul viert 35-jarig jubileum

08 april 2003

PAPENDRECHT - Zwemvereniging De Geul uit Papendrecht is opgericht in juli 1968, wat betekent dat de club dit jaar haar 35-jarig bestaan viert en dat willen ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom is er door de kersverse voorzitter een lustrumcommissie in het leven geroepen om een en ander te organiseren.

Inmiddels zijn de plannen al aardig gevormd voor een gezellige avond met een zeer gevarieerd programma vanaf 17.00 uur in het buitenbad van zwembad De Hooght op zaterdag 28 juni 2003. De Geul wil naast de huidige leden en officials, zoveel mogelijk oud-leden, trainers, vrijwilligers, bestuurders enzovoort bijeenbrengen op deze avond als een soort reünie, waarbij uiteraard ook het aanwezige zwemwater benut zal gaan worden.

Bovendien is de lustrumcommissie van de jubileerde vereniging nog op zoek naar archiefmateriaal, zoals foto's, films, clubbladen enzovoort. Geïnteresseerden die deze dag aanwezig willen zijn, worden verzocht zich vóór 31 mei a.s. aan te melden bij mevrouw Jopie v.d. Linden, bereikbaar op telefoonnummer 615 74 69.

Ook kunt u bij haar terecht voor nadere informatie over het programma van deze avond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.