Aanhouding i.v.m. oneigenlijk gebruik strippenkaart

08 april 2003

PAPENDRECHT - In een bus op de Jan Steenlaan in Papendrecht is een 22-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

De verdachte gaf de buschauffeur een strippenkaart bewerkt met kaarsvet. Na afstempeling kon de verdachte de stempel van de kaart vegen. De chauffeur zag het en waarschuwde de politie. In de fouillering van de man vond de politie nog allerlei treinkaartjes.

De aanhouding gebeurde op dinsdagmiddag 8 april 2003.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.