Politie organiseert fietsenkijkdag

05 april 2003

DISTRICT - De politie van het district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden organiseert op zaterdag 12 april 2003 een districtelijke fietsenkijkdag. Deze vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur op de binnenplaats aan de achterzijde van het politiebureau aan de Rijnstraat te Sliedrecht.

Mensen die hun fiets kwijt zijn en aangifte deden bij de politie, kunnen een kijkje komen nemen of hun fiets er mogelijk bij staat. De politie trof de afgelopen maanden weer ruim honderd fietsen aan.

Deze kijkdag geldt voor alle inwoners van het politiedistrict Alblasserwaard/Vijfheerenlanden en aangrenzende gemeenten. Mensen moeten hun aangifte meenemen. Zonder deze aangifte geeft de politie geen fietsen terug. Tijdens de kijkdag kunnen bezoekers gratis voorlichtingsmateriaal en fietsenregistratiekaarten krijgen.

Omdat er steeds nog veel fietsen zonder postcode en huisnummer worden gevonden, gaan Stadswachten tijdens de kijkdag gratis u postcode en huisnummer in uw fiets(en) graveren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.