Aanhouding met gestolen auto

04 april 2003

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond, 4 april 2003, omstreeks 20.55 uur, is op de Veerweg een 49-jarige man uit Papendrecht aangehouden in een gestolen personenauto.

Agenten zagen de auto rijden op de Kennedylaan in Papendrecht. Na een achtervolging raakte de auto op de Veerweg verzakt in de berm. Zowel de bestuurder als zijn passagier rende weg. Na een korte achtervolging werd de passagier, de 49-jarige Papendrechter, door de agenten aangehouden. De bestuurder wist te ontkomen.

De auto was gestolen in Vlaardingen. De verdachte is in de loop van zaterdag 5 april 2003 na verhoor heengezonden. De zaak wordt overdragen aan de politie in Vlaardingen die het onderzoek naar de autodiefstal voortzet.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.