VU Papendrecht zoekt docenten

03 april 2003

PAPENDRECHT - Zoals elk jaar bij het plannen van het nieuwe programma zijn de coördinatoren van Volksuniversiteit Papendrecht op zoek naar leuke en interessante cursusideeën én naar docenten die deze kunnen verwezenlijken. Ervan uitgaande dat er veel 'verborgen talent' in Papendrecht en omgeving aanwezig is, wordt iedereen, die vanuit zijn opleiding, beroep of hobby het leuk vindt een cursus te verzorgen op het gebied van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, kunst-/cultuurgeschiedenis of algemene kennis, verzocht contact op te nemen. Ook docenten met een onderwijsbevoegdheid voor de talen Latijn, Italiaans of Frans kunnen reageren.

Het secretariaat van de VU is geopend van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur en is bereikbaar via tel.nr. 078-6154764. Ook kan men gewoon langskomen of wat ideeën op papier zetten.

Het adres is: Vondellaan 158, 3351 HG Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.