Aanhouding wegens te rijden onder invloed

03 april 2003

PAPENDRECHT - Een 72-jarige man uit Sliedrecht is op donderdag 3 april aangehouden wegens rijden onder invloed.

Op verzoek van de politie was de man naar de Achterom gekomen om tekst en uitleg te geven over een eerdere aanrijding. De verdachte parkeerde zijn auto die vervolgens nog een stukje doorreed tegen een andere geparkeerde auto. De man mocht daarna blazen, waarbij de ademtest een te hoog alcoholgehalte aanwees.

De man werd daarom aangehouden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.