Terence wint talentenrace Papendrecht

01 april 2003

PAPENDRECHT - De band Terence heeft afgelopen zaterdag de talentenrace van jeugdcentrum Interval gewonnen.

In het jeugdcentrum waren 200 bezoekers getuige van de strijd tussen zeven bands. De jury, bestaande uit H.J. van Dijkhuizen, Dick Noordijk en Hans Visser, was unaniem in haar oordeel over de winnaar. Terence werd geprezen om de eigen stijl, de tempowisselingen en de goede stage-act. Next Eleven werd tweede en TBS won de derde prijs. +

Terence heeft ook een optreden gewonnen op het Powerpark Festival op vrijdag 27 juni in het Vondelpark in Papendrecht.

Jeugdcentrum Interval houdt op zaterdag 22 november weer een Talentenrace. Opgave is nu al mogelijk op (078) 615 09 93.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.