Start sloop kerktoren Nederlands Hervormde Kerk

29 maart 2003

PAPENDRECHT - De sloop van de toren van de Nederlands Hervormde Kerk aan de Kerkbuurt gaat van start op maandag 31 maart. De sloopwerkzaamheden nemen ongeveer drie weken in beslag, waarna de aannemer zal starten met de bouw van de nieuwe torenspits.

Hoewel men probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken, zijn trillingen en geluidsoverlast niet helemaal te vermijden. Op momenten waarop een kraan of een hoogwerker wordt ingezet, zal de dijk gedeeltelijk worden afgesloten.

De sloopwerkzaamheden vinden de komende weken dagelijks tussen 07.00 en 16.00 uur plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.