Boomfeestdag en bloeiende narcissen

28 maart 2003

PAPENDRECHT - Twee groepen scholieren van de Koningin Beatrixschool hebben afgelopen woensdag de Nationale Boomfeestdag gevierd. De scholieren hielpen wethouder De Jong bij het planten van de eerste boom in het Vondelpark. Jaarlijks viert ongeveer driekwart van de gemeenten de Nationale Boomfeestdag.

Overigens dragen niet alleen de bomen bij aan het natuurbeeld van Papendrecht. Medewerkers van de gemeente hebben in het afgelopen najaar ongeveer 1400 bollen per dag geplant, waaruit momenteel de mooiste narcissen bloeien. De narcissen bloeien gemiddeld twee weken, maar dit is sterk afhankelijk van het weer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.