Wijziging radiopakket UPC-abonnees Zuid-Holland

27 maart 2003

Papendrecht/Capelle aan den IJssel - Met ingang van dinsdag 1 april wijzigt het radiopakket voor UPC-abonnees in Zuid-Holland.

De zenders SRS en Radio 192 worden aan het radiopakket toegevoegd op de respectievelijke frequenties 93.6 FM en 104.9 FM. Arrow Classic Rock Radio wordt verplaatst van frequentie 103.9 FM naar 104.1 FM. De zender WDR4 verhuist van frequentie 93,9 FM naar 94,0 FM. Radio Donna wordt vanaf dinsdag 1 april niet langer doorgegeven.

Voor meer informatie over de zenderindeling in uw regio kunt u kijken op teletekstpagina 170 achter de LOCOM TV Krant op kanaal 39+.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.