Onenigheid leidt tot arrestatie

27 maart 2003

PAPENDRECHT - Na een ruzie heeft de politie een 33-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Deze kreeg op donderdagmiddag 27 mart 2003 onenigheid met twee mannen die hem opzochten in een flatwoning aan de Staringlaan in Papendrecht. Dat deden zij omdat de verdachte eerder die dag twee anderen mishandelde. Hij knipte onder andere de kleding kapot van de twee.

Ook verbleef de 33-jarige al enige tijd in de woning van een van de slachtoffers. Op het moment dat de 39 en 40-jarige mannen uit Papendrecht voor de deur stonden bedreigde de verdachte hen met een bijl.

Uiteindelijk konden de twee de 33-jarige van zich af schudden door hem te slaan. Agenten namen de 33-jarige mee naar het bureau.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.