Man aangehouden in verband met heling

25 maart 2003

PAPENDRECHT - De politie heeft een 40-jarige man uit Papendrecht aangehouden. Dat gebeurde op dinsdagmorgen 25 februari 2003 in een onderzoek naar heling in vervolg op een onderzoek naar woninginbraken.

De politie vond tijdens doorzoekingen, onder leiding van de Rechter-commissaris, in een woning en een loods onder andere computers, kleding en telefoons. De aanhouding vond plaats bij de P.J.M. Aalbersestraat in Papendrecht. De verdachte ontkende bij het verhoor betrokkenheid bij heling.

De politie kijkt of de gevonden spullen afkomstig zijn van diefstal.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.