Botsing tussen twee bromscooters

19 maart 2003

PAPENDRECHT - Twee bromscooters zijn tegen elkaar gebotst op het fietspad van de Andoornlaan in Papendrecht.

Een 16-jarig meisje uit Sliedrecht ging op woensdagmorgen 19 maart 2003 naar links om te kijken of ze een groep fietsers kon passeren. Van de andere kant kwam een 16-jarige meisje uit Spijkenisse op haar brommer. De twee botsten. De 16-jarige uit Spijkenisse had verwondingen aan haar arm.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.