Ongeval tussen auto en fietsster

19 maart 2003

PAPENDRECHT - Een auto heeft een 68-jarige fietsster uit Papendrecht aangereden.

Het ongeval gebeurde op woensdagmiddag 19 maart 2003 bij de Jan Steenlaan in Papendrecht. Daar sloeg de 41-jarige autobestuurder uit Papendrecht linksaf en gaf de vrouw geen voorrang. Zij kwam via de motorkap op de grond terecht en klaagde over rugpijn.

Na behandeling mocht de vrouw het ziekenhuis uit.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.