Merwehoofd, welvarend wonen aan het water

19 maart 2003
Merwehoofd, welvarend wonen aan het water

Het mooiste drie-rivierenpunt van Nederland in Papendrecht.
Ooit werden er de Fokker-vliegtuigen gebouwd. Op deze plek ligt nu de mogelijkheid om te wonen aan het water. Er worden circa 390 woningen gerealiseerd door Van der Vorm Bouw in samenwerking met Rabo-Vastgoed. Het totale project bestaat uit drie fases. In de eerste fase worden 116 woningen gerealiseerd door Van der Vorm Bouw in samenwerking met Rabo Vastgoed. Het project wordt gekenmerkt door:

  • Uniek uitzicht over het drierivierenpunt en op Dordrecht
  • Ondergronds bewonersparkeren
  • Grote diversiteit in woningtypes
  • Ligging op het zuiden
  • Op loopafstand van het winkelcentrum en de waterbus
  • Diverse prijscategorieën

Een verscheidenheid aan woningtypes
Merwehoofd wordt een levendige en aangename woonplek met een grote variatie in woningtypes. Speels van opzet met een geheel eigen gezicht. Neem nou bijvoorbeeld de verscheidenheid aan luxe appartementen die straks op het Merwehoofd verrijzen. Ze zijn allemaal verschillend van indeling en hebben allemaal hun eigen uitzicht. Men kan genieten van de rivier, de Veerdam of van de centrale vijver . Maar ook centraal wonen in een eengezinswoning in het hart van deze woonwijk is allemaal mogelijk op Merwehoofd.

Een groot deel van de woningen heeft zicht op een of meer van de drie rivieren: Beneden Merwede, De Noord en de Oude Maas. Het plan is zeer divers opgebouwd. Maar liefst acht architecten werken aan dit plan, bestaande uit ruim 30 deelplannen. Er komen appartementen, penthouses, patiowoningen, stadswoningen, lofts en eengezinswoningen.

Wilt u uitgebreide informatie? Kijk dan op www.merwehoofd.nl. Op deze uitgebreide website vindt u alle informatie over dit boeiende project.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.