Burgemeester slaat eerste paal villadorp Westeind

14 maart 2003
Burgemeester slaat eerste paal villadorp Westeind

PAPENDRECHT - Donderdag 13 maart heeft burgemeester De Bruin de officiële paal voor
Villadorp Westeind geslagen. Dit is een bouwplan voor uiteindelijk tien (half)vrijstaande woningen aan weerszijden van de Van Maerlantstraat.

De burgemeester werd voor deze gelegenheid uitgenodigd door Bouw- en aann.
bedrijf Gebrs. Hooghwerff b.v. uit Strijen, maar de bewoners rondom het te bouwen villadorp hadden geen uitnodiging ontvangen.

Het bouwbedrijf gaat nu voorlopig slechts drie van de tien geplande villa's bouwen, aangezien er nu nog slechts twee zijn verkocht. Door de terugvallende economie zijn de villa's die tussen de 565.000 en 798.000 euro moeten gaan kosten voor veel mensen geen haalbare kaart meer.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.