Verdachten hennepkwekerij aangehouden

11 maart 2003

PAPENDRECHT - Agenten hebben drie verdachten aangehouden die betrokken waren bij de ontmanteling van een hennepkwekerij.

De politiemensen gingen op dinsdagmorgen 11 maart 2003 rond 02.30 uur naar de Jacob Marisstraat in Papendrecht. Twee mannen van 19 en 23 jaar uit Utrecht en Nieuwegein laadden allerlei spullen in een bestelbus. De twee vertelden dat het ging om bouwafval. Alleen in de bus lagen bloempotten en stonk het naar wiet.

De spullen kwamen uit een woning aan de Marisstraat. De 30-jarige bewoonster liet de agenten binnen. Ze vonden binnen een paar dozen met jonge hennepplanten en spullen voor een hennepkwekerij.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.